[Filme online ]
Principală » 2014 » Mai » 5 » Prietena Andreei Bălan confirmă dezvăluirile făcute în exclusivitate de Click!: «E vinovat»
8:13 PM
Prietena Andreei Bălan confirmă dezvăluirile făcute în exclusivitate de Click!: «E vinovat»
Andreea Antonescu, fosta colegă de trupă şi prietena Andreei Bălan, confirmă faptul că Keo a greşit în faţa fostei sale iubite. Antoneasca a spus că prietena ei a aflat de faptul că a fost înşelată după informaţiile dezvăluite în exclusivitate de Click!.
Andreea Antonescu a confirmat faptul că Keo este vinovat de sfârşitul relaţiei cu Andreea Bălan. Cântăreaţa a mărturisit în cadrul unui interviu acordat emisiunii „Poveştiri adevărate” că artistul nu ar trebui să îndrăznească să ridice ochii în faţa prietenei sale.
„Ştiu de la Andreea că ar fi adevărat. Nu mă interesează cum Keo ar putea să o privească pe Andreea în ochi. Până la urma urmei el e vinovat. Nu e uşor pentru nicio femeie să afle că a fost înşelată. Andreea nu e genul care să stea să verifice, să caute. Cred că acum Andreea a înţeles de ce nu şi-a putut întemeia o familie după o relaţie de 9 ani, de ce nu a putut avea un copil după o relaţie de 9 ani. Andreea şi-a dat seama de faptul că a fost înşelată,după ce  a văzut informaţiile din presă”, a spus Andreea Antonescu pentru „Poveştiri adevărate”.
EXCLUSIV Andreea Bălan, înşelată de un an cu Misty?
Categorie: Vedete Romîneşti | Vizualizări: 395 | Adăugat de: Filmw | Tag-uri: keo, Andreea Bălan, Andreea Antonescu | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: