[Filme online ]
Principală » 2014 » Mai » 4 » Need for Speed, salvat de încasările internaţionale
10:33 PM
Need for Speed, salvat de încasările internaţionale

Bazat pe franciza video de succes Need for Speed şi avându-l în rol central pe Aaron Paul, cunoscut publicului larg din serialul Breaking Bad, filmul Need for Speed a intrat în acest week-end în cinematografele americane, însă performanţa sa la box office nu a fost deloc una spectaculoasă. Potrivit BoxOfficeMojo.com, 17,8 din cele 30 de milioane de dolari aşteptate de producători au fost strânse din vânzarea biletelor, sumă ce a plasat filmul pe locul trei în topul încasărilor.

Need for Speed, pentru al cărui buget de  producţie s-au cheltuit 66 de milioane de dolari, a fost însă salvat de cele 45,6 milioane de dolari pe care filmul le-a încasat internaţional, fapt ce a liniştit apele în tabăra Disney: ,,Este într-adevăr un debut dezamăgitor pe teritoriul de origine, însă faptul că a avut încasări aşa de mari în restul lumii pentru a egala aproape bugetul, este un lucru grozav. Suntem chiar foarte mulţumiţi de cum stau lucrurile”, au declarat reprezentanţii companiei.

Locul întâi în clasamentul celor mai mari încasări a fost ocupat, pentru a doua săptămână la rând, de animaţia Mr. Peabody and Sherman. Cu cele 21,2 milioane încasate în acest week-end, filmul a reuşit să treacă linia bugetului de producţie, situată la 145 de milioane de dolari.

Locurile doi şi patru din top sunt ocupate de 300: Rise of an Empire (19,1 milioane de dolari), respectiv Non-Stop (10,6 milioane). The Single Moms Club, ultimul film marca Tyler Perry a intrat direct pe locul cinci, cu 8,3 milioane de dolari încasări – cele mai mici încasări pentru un film al lui Perry.

Veronica Mars, filmul pentru care s-au strâns 5,7 milioane de dolari pe Kickstarter.com, a beneficiat si el de o lansare restrânsă, ce a adus totuşi producţiei 2 milioane de dolari. Pelicula are un rating de 76 de procente pe RottenTomatoes.com. Un alt titlu a cărui evoluţie la box office este demnă de menţionat este Grand Budapest Hotel, noul film al lui Wes Anderson, ce a urcat în top de pe locul 17 pe locul opt, obţinând în acest week-end încasări de 3,6 milioane de dolari.

Categorie: Ştiri | Vizualizări: 382 | Adăugat de: Filmw | Tag-uri: The Single Moms Club, Non-Stop, Mr. Peabody & Sherman, Breaking bad, 300: Rise of an Empire, The Grand Budapest Hotel, Veronica Mars, Aaron Paul | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: