[Filme online ]
Principală » 2014 » Mai » 4 » Imogen Poots, protagonista din Need for Speed
10:59 PM
Imogen Poots, protagonista din Need for Speed

Starul lui Breaking Bad, Aaron Paul, era numit pe la jumătatea lunii octombrie în rolul central masculin din adaptarea celebrei francize video Need for Speed. Iată că acum actorul şi-a găsit şi o parteneră, în persoana actriţei Imogen Poots, distribuită de Dreamworks în rolul central feminin, scrie The Hollywood Reporter.

Poots, pe care o ştii din 28 Weeks Later şi recentul Fright Night, va juca rolul unei „foarte pricepute şi frumoase vânzătoare de maşini, cu legături în lumea celor bogaţi prin intermediul maşinilor de elită pe care le promovează”.

De regia filmului se va ocupa Scott Waugh (Act of Valor), după un scenariu de George Gatins, care a lucrat la adaptare alături de fratele său, John Gatins. Dreamworks a declarat anterior că „filmul îşi va avea rădăcinile în tradiţia celor mai populare filme cu maşini din anii ’70 fiind în acelaşi timp extrem de loială ideilor de bază din franciză”.

Filmările la Need for Speed vor începe anul viitor, lansarea americană fiind stabilită pentru 7 februarie 2014.

Categorie: Ştiri | Vizualizări: 458 | Adăugat de: Filmw | Tag-uri: 28 Weeks Later, Breaking bad, Fright Night, George Gatins, Scott Waugh, Imogen Poots, Act of Valor, Aaron Paul | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: